Наскоро публикувани кадри на окървавен модел, обвинен в намушкването на

...
Наскоро публикувани кадри на окървавен модел, обвинен в намушкването на
Коментари Харесай

Окървавен модел OnlyFans моли умиращия любовник да се „събуди“ мигове, след като се твърди, че го е намушкал

Наскоро оповестени фрагменти на оцапан с кръв модел, упрекнат в намушкването на приятеля си, демонстрира по какъв начин тя моли парамедиците и полицията да го спасят мигове по-късно са му нанесени ужасяващи пострадвания.

27-годишната Кортни Клени беше упрекната втора степен за това, че е намушкала до гибел приятеля си търговец Кристиан Обумсели, 27, в първокласния им апартамент в Маями, Флорида на 3 април 2022 година Смразяващо ново видео, получено от WPLG демонстрира момента, в който управляващите влязоха в жилището, с цел да намерят възрастния модел, целият в кръв.

„ Бейби, бебе, бебе, разсъни се “, извика тя в смущаващия клип, до момента в който гушкаше Обумсели, до момента в който той кървяше в ръцете й, до момента в който полицията я приканваше да се отдалечи. С ридания на „ не, не, не “, управляващите дръпнаха ръцете на Клени зад тила й, преди да бъде вързана с белезници.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

„ Не мога да разреша това да се случи, то не бях аз “, извика тя на полицията и парамедиците в злокобните фрагменти, преди да добави, че „ ужасена съм за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР