Наскоро популярният певец Миро успя да разбере как би изглеждал,

...
Наскоро популярният певец Миро успя да разбере как би изглеждал,
Коментари Харесай

Миро като Джони Деп и Брад Пит в най-култовите им филми

Наскоро известният артист Миро съумя да разбере по какъв начин би изглеждал, в случай че се бе превъплътил в едни от най-обичаните персонажи от паметните ленти.

С помощта на приложението Reface App, той размени лицето на Джони Деп със своето в няколко разнообразни подиуми от хитовата поредност " Карибски пирати ", чиято първа част излезе на екран през 2003 година, а крайният резултат е в действителност изумителен. Оказва се, че обликът на Джак Спароу подхожда на изпълнителя на " Очите ", който умерено би могъл да смени звездата на снимачната площадка, несъмнено, при вероятно шесто продължение на кино лентата.

Миро обаче напълно не се ограничи единствено до този персонаж и показа в персоналната си Инстаграм страница още няколко негови разновидността на познатите ни герои. Така да вземем за пример той избра да замести секссимвола Брад Пит като Мики О " Нийл в " Гепи ", боксирайки се на кръга с Хорас Андерсън, изигран от професионалния боксьор Скот Уелч.

A post shared by (@miro.bg) on Oct 28, 2020 at 10:00am PDT

" Малеее... Брад Пит ли? ", разяснява поста му Евгения Джаферович, при което музикантът провокира нея и брачна половинка ѝ Ваня също да тестват приложението.

" Излизам с тежката артилерия ", отговори някогашният футболист и в действителност не след дълго разгласява в акаунта си няколко къси видеа, в които се изявява като Ал Пачино, Марлон Брандо, Джак Никълсън, Антъни Кийдис, та даже и Клеопатра.

Спортистът не пропусна да " премери сили " с тогавашната дуетна половинка на Галя от " КариZма ", публикувайки клип с неговата версия на Брад Пит в творбата на Гай Ричи.

През това време Миро показа под формата на 24-часови истории още няколко опита. Така феновете му го видяха като Джордж Клуни, застанал до Куентин Тарантино, в " От здрач до зори ", както и като Джъд Лоу.

" Нещо с Лео ди Каприо ще ти отива също ", посъветва го една от фенките му.

" Според мен ще бъде доста успешно ", поддържа концепцията друга.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР