Наскоро писахме за най-грозния цвят в света – а това

...
Наскоро писахме за най-грозния цвят в света – а това
Коментари Харесай

Най-лошите възможни цветове за боядисване на дома според науката

Наскоро писахме за най-грозния цвят в света – а това нормално е много индивидуален въпрос- само че наподобява, че има някои нюанси, които просто работят на нервите.

Сайтът Realtor.com неотдавна разгласява публикация за " най-грозните цветове съгласно науката, в които да боядисате вашия дом ". Повечето от тези цветове може да наподобяват добре в дребни количества, само че когато се ползват за огромни пространства като стени да вземем за пример, те имат негативен резултат върху нашата душeвност.

Според Хедър Хъмфри, създател и съучастник на компания за интериорен дизайн, " когато хората избират цветове за дома си, те желаят да се усещат щастливи и въодушевени, а някои цветове просто имат противоположен резултат ”.

Например, блестящо оранжевото не е безусловно противен цвят, само че когато боядисваме стените в тази разцветка, тя ни изумява, само че не в положителния смисъл на думата. По същия метод, яркожълтото наподобява прекомерно нападателен и нетърпим цвят и провокира безпокойствие у хората. А ето тук пък може да научите повече за перфектните цветови комбинации, които ще създадат дома ви превъзходен.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР