Наскоро научих за прекрасен метод, който ще ви помогне да

...
Наскоро научих за прекрасен метод, който ще ви помогне да
Коментари Харесай

Метод, който ще ви помогне да се справите с хипертонията

Наскоро научих за прелестен способ, който ще ви помогне да се справите елементарно със заболяване като хипертонията.

Тази рецепта ми беше препоръчана от моя другарка, когато ѝ бях на посетители. И по този начин, би трябвало да приготвите чаша парещ чай, черен или зелен – няма значение, поставете чаена лъжичка в чашата, изчакайте, до момента в който се затопли. Веднага щом лъжицата се затопли, би трябвало да я поставите върху едната ноздра с изпъкналата страна. Махнете я тогава, когато се охлади. След това повторете тази процедура с другата ноздра. Повторете действието три пъти.

След това поставете пръстите на двете си ръце на чашата с парещ чай. Веднага щом пръстите се затоплят, прикрепете чашата към ушите си и също по този начин оставете да се охладят. Повторете това деяние 3 пъти.

След процедурата изпийте напитката и си легнете. Необходимо е да сте в легнало състояние за към 15 минути, след което може да започнете да вършиме нормалните си неща.

Вижте още: Излекувайте дисковата херния благодарение на листа от бреза

Ряпата също оказва помощ да се справите с високото налягане. Настържете я на ситно ренде, поставете я на пода и стойте върху нея 15-20 минути. Ефектът ще бъде на разположение единствено в случай че стоите върху настъргания зарзават с боси крайници.

Споделете този способ с приятелите и околните си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР