Наскоро Мария Бакалова публикува любопитна снимка в личния си профил

...
Наскоро Мария Бакалова публикува любопитна снимка в личния си профил
Коментари Харесай

Мария Бакалова е загадъчно секси в прозрачна рокля

Наскоро Мария Бакалова разгласява любопитна фотография в персоналния си профил в обществената мрежа, която като всяка нейна поява нямаше по какъв начин да не провокира серия от мнения - и то все все позитивни.

Причината е повече от забележима - транспарантната черна рокличка, с която е облечена младата ни актриса. Мария от дълго време се трансформира в фешън ентусиазъм на мнозина, а по време на наградния сезон огромните фешън къщи се надпреварват да я обличат. Тя е носила модели на колоси в модата като Долче и Габана, Версаче, Луи Вютон и прочие, поради което не може да ѝ се отхвърли, че стилните опасности я притеглят, само че и ѝ се отплащат добре.

Този път тя реши напълно леко да загатне за сексапила си в транспарантна рокля на лондонския дизайнер Дейвид Кома.

Вниманието към Бакалова не е стихвало, а в този момент сигурно ще нарасне в пъти - най-много поради идния филм " Пазители на галактиката 3 ", в който тя ще взе участие. Преди броени дни стана ясно също, че актрисата ще има основна роля и в озвучаването на руското куче Космо, изпратено на галактическа задача, което я подрежда в добра компания до артисти като Вин Дизел и Брадли Купър, които са гласовете зад едни от най-добре познатите персонажи в Марвел - надлежно на Грут и Рокет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР