Наскоро името на певицата Татяна е най-често чуваното из поп

...
Наскоро името на певицата Татяна е най-често чуваното из поп
Коментари Харесай

Татяна напрегна обстановката! Постави жанра на тръни с ето това свое действие

Наскоро името на певицата Татяна е най-често чуваното из поп фолк средите и това е по този начин поради триумфите, които брюнетката не стопира да жъне, разбра HotArena.

На една от последните й фотоси в обществената мрежа виждаме, че тя още веднъж е в студиото и записва следващата си ария, с която да зарадва своите фенове.

Какво тъкмо ново готви, можем единствено да гадаем. Но фотото е неуспоримо доказателство за това, че хубавицата не стопира да работи върху нови части и видеоклипове.

Последният й план „ Мамасита “ е един от най-пусканите в нощните клубове. Певицата внезапно подвигна летвата, а отдадеността й към работата и резултатите от труда й способстват  да наподобява още по-атрактивна и хубава личност.

Напомняме ви, че звездата на „ Пайнер “ получи привилегията да бъде на една сцена с огромната турска звезда Сердар Ортач. По всичко проличава, че тя се е оказала единственият, най-подходящ избор измежду българските й колежки, който заслужава да открие концерт на толкоз известен задграничен музикант.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР