Наскоро GMC обяви сервизна акция за всички автомобили от модела

...
Наскоро GMC обяви сервизна акция за всички автомобили от модела
Коментари Харесай

Официален сервиз поправя фарове с тиксо

Наскоро GMC разгласи сервизна акция за всички коли от модела Terrarins създадени сред 2010 и 2017 година. Проблемът, който е открит от американските управляващи се състои в това, че фаровете на упоменатите коли светят прекомерно мощно и могат да заслепят насрещно движещи се коли и по този метод да провокират рискова обстановка на пътя.



В отговор на това, GMC разгласи сервизна акция, която се състои в слагането на „ апликация за фарове, която ще подсигурява, че фаровете не надвишават ограничаването от 125 cd. ” Според Tire Meets Road, процедурата лишава 12 минути и включва още разчистване на фаровете и потребление на образец, който да подсигурява точното слагане на приложението.



На доктрина това би трябвало да позволи казуса, само че първите притежатели минали през сервизната акция незабавно използваха интернет пространството, с цел да се оплачат от нея. Така наречената „ апликация “ в действителност е парче матирано тиксо, което се слага върху фаровете, с цел да „ омекоти “ заслепяващия лъч. Някои притежатели се запитаха какво ще се случи с това парче тиксо след няколко години, а други го съпоставиха с слагането на лепенка върху рана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР