Наскоро Garmin анонсираха появата на Garmin Pay, услуга на компанията

...
Наскоро Garmin анонсираха появата на Garmin Pay, услуга на компанията
Коментари Харесай

Garmin Pay ще е достъпен с Vivoаctive 3

Наскоро Garmin анонсираха появяването на Garmin Pay, услуга на компанията за реализиране на безконтактни разплащания. Услугата към този момент е дейна и тя ще бъде включена с новите смарт часовници Vivoactive 3.

Макар и по-известни с предлаганите от тях спортни аксесоари и GPS устройства, компанията се причислява към голям брой компании, които стартираха свои лични услуги за разплащания за мобилни устройства, напомня VentureBeat. Garmin Pay разчита на платформата за безконтактно разплащане FitPay, ориентирана към мобилни и IoT устройства. Собствениците на Vívoactive 3 ще получат опцията да вкарат ръчно номера на своята Mastercard или Visa карта в портфейла на Pay, а по-късно да разплаща артикули просто като приближи гривната до разплащателен терминал.

„ Благодарение на Garmin Pay, притежателите на Vívoactive 3 ще получат свободата да оставят телефона и портфейла си у дома, когато излизат да потичат или просто да се поразходят, като в това време ще могат да вършат заплащания, където и да се намират “, написа във връзка достъпността на разплащателната услуга във Vívoactive 3 Дан Бартел, вицепрезидент на „ Глобални продажби0 “ към Garmin.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР