Наскоро Джулиана Гани хвана съпруга си Илиян във виртуална изневяра

...
Наскоро Джулиана Гани хвана съпруга си Илиян във виртуална изневяра
Коментари Харесай

Бизнесмен предложи 50 бона на Джулиана Гани

Наскоро Джулиана Гани хвана брачна половинка си Илиян във виртуална невярност и незабавно взе решение да се разведе с него. А тя издаде още, че е получила предложение от фамозен предприемач за 50 бона на месец, против които да му стане публична държанка.

Не е ясно какъв отговор е дала " Мис Силикон " 2013 на предприемача, само че е ясно, че доста скоро още веднъж ще е сама, а докога ще се задържи по този начин, можем единствено да гадаем.

Припомняме, че повода силиконката да изиска бракоразвод на мъжа си е сексуален чат с негово интензивно присъединяване към непозната танцьорка. Чатът гласи: " Хайде вдруги ден да излезем. Да останеш при мен. Да пием вино и да вършим секс. Ще може да ме видиш гол и да правиш каквото си поискаш. Прати ми едно селфи, блага моя ".

Това било съпроводено с полугола фотография на фитнес инструктора, за която той разяснява, че по-гол не се е снимал. Гани прецизира, че до фактическа невярност не се е стигнало, само че за нея линията е премината, написа " Телеграф ".

Любопитна детайлност е, че в профилите на Джулиана Гани и Илиян Найденов към момента не са отстранени техните общи фотоси, което кара почитателите им да се чудят дали в цялата история няма и някаква нотка на PR.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР