Наско Сираков е сред най-големите имена в историята на футболния

...
Наско Сираков е сред най-големите имена в историята на футболния
Коментари Харесай

Илияна Раева се разтрепери! Има ли заплаха за семейството

Наско Сираков е измежду най-големите имена в историята на футболния „ Левски ”(София). Има над 10 сезона като футболист за клуба и съвсем още толкоз като началник, само че очевидно това не стига, с цел да завоюва уважението на всички левскари.

Срещу притежателя на клуба се готви протест, който е проведен от шефа Иво Ивков и старши треньора Мъри Стоилов. Бунтът ще се организира по време на заседание на клуба на 6 април и цели отстраняването на Сираков от тима.
-->
Вече са извикани най-крайните ултраси на „ Левски ”. Очаква се да се получи нещо сходно като с Ивайло Петев преди 10 години.

Петев бе заставен да изтърпи унижението на живота си, когато двама мъже, представящи се за почитатели на „ Левски ”, му съблякоха синята фланелка при представянето му като треньор на тима. В резултат Петев напусна, а дружно с него и тогавашният изпълнителен шеф Наско Сираков.

След като един път проектът против Наско сработи, се чака той да бъде още един на 6 април, само че този път основният воин ще бъде самият Сираков. Феновете желаят да го оставят единствено по гащи, с цел да го унижат изцяло, съгласно клюки в средите на почитателите.

Сега задачата е Наско да продаде акциите на клуба, с цел да може притежател да стане самият Мъри Стоилов, който е обожаван от всички левскари. Това обаче би било грандиозно изменничество на Мъри по отношение на Наско, с който постоянно са били другари.

Илиана Раева претърпя тежко събличането на Ивайло Петев, а камо ли това на личния й мъж. Все отново Наско не е вчерашен и се чака да провежда здрава защита на събранието на 6 април, която да го избави от обществено оскверняване и линч, написа Уикенд.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР