Наситена с футболни емоции програма предлага БНТ 3 на своите

...
Наситена с футболни емоции програма предлага БНТ 3 на своите
Коментари Харесай

БНТ 3 ще излъчва срещите на българския национален отбор по футбол през март

Наситена с футболни страсти стратегия предлага Българска национална телевизия 3 на своите фенове от 24 до 29 март. Българският народен тим ще се опита да реализира триумф в идните другарски срещи с два от отборите-финалисти на международното състезание. На 26 март (събота) в Ал Раян футболистите на Ясен Петров излизат против домакина на Мондиала - Катар. Срещата сред двата отбора е с начало 19:30 ч., а студийната стратегия на Българска национална телевизия 3 стартира 30 минути по-рано. 3 дни по-късно българите ще се срещнат с финалиста от последното международно състезание – тима на Хърватия. Срещата още веднъж е на „ Едюкейшън сити стейдиъм “, който ще одобри мачове от груповата фаза до четвъртфиналите на Мондиала – на 29 март (вторник) от 17:00 ч., а в 16:30 ч. е началото на студиото за дуела.

Българска национална телевизия 3 ще излъчи и решителните срещи за класиране на международното състезание в зона „ Европа “. На 24 март (четвъртък) от 21:45 ч. спортно-развлекателният канал на Българска национална телевизия ще ви покаже най-интересния дуел от първата фаза на плейофите сред Португалия и Турция. На 29 март (вторник), още веднъж в 21:45 ч. ще бъдат решаващите срещи, в които ще играят кандидатите за две от трите оставащи квоти от Стария континент, като Българска национална телевизия 3 ще излъчи по-интересния от двата мача. Емоциите от международния шампионат по футбол Катар 2022 ще продължат и на 1 април, когато ще бъде теглен жребият за разпределението на 32-та финалисти в 8 групи. Предаването на Българска национална телевизия 3 в петъчния ден ще бъде от 18:30 до 20:30 ч., а самото начало на церемонията от столицата на Катар Доха е в 19:00 ч.

И още футболни пристрастености ще ви предложи Българската национална телевизия със срещите, които ще излъчва сред 25 и 29 март. На 25 март (петък) българският юношески народен тим посреща връстниците си от Нидерландия в евроквалификационна среща, която ще се играе на ст. „ Славия “ от 19:45 ч. и ще бъде излъчена оп Българска национална телевизия 3. Малко по-късно в 22:10 ч., още веднъж по Българска национална телевизия 3, международният първенец – тимът на Франция излиза в контролна среща със състава на Кот д`Ивоар. На идващия ден по Българска национална телевизия 3 може да гледате завладяващия другарски мач сред отборите на Нидерландия и Дания. Двубоят е с начален час 21:45 ч. Два от огромните отбори-фаворити за положително класиране на международния шампионат излизат един против различен в другарска среща. Нидерландия посреща на собствен терен Германия в дуел, който ще може да гледате на 29 март (вторник) от 21: 45 ч. по Българска национална телевизия 2.

Гледайте най-интересното от света на спорта в ефира на Българска национална телевизия 3, уеб страницата и

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР