Насилието над жени трябва да бъде осъждано и наказвано възможно

...
Насилието над жени трябва да бъде осъждано и наказвано възможно
Коментари Харесай

Джамбазки: Целта на Истанбулската конвенция е да разруши традиционното християнско семейство

„ Насилието над дами би трябвало да бъде осъждано и наказвано допустимо най-строго. Документи като Истанбулската спогодба обаче нямат за цел да предотвратят насилието над дамите “.

Това съобщи в изявление в Европейския парламент българският представител и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

Коментарът е във връзка интернационалния ден за битка с насилието над дами, който се отбелязва на 25 ноември. Денят бе мотив да се разисква за следващ път тематиката с приемането на Истанбулската спогодба, която България по гледище на Вътрешна македонска революционна организация отхвърли да ратифицира.

„ Личното ми мнение е, че мъж, който посегне на жена, е непрокопсаник “, сподели Джамбазки.

Българският евродепутат сподели, че е в Екологичен потенциал са изчетени имена на жертви на домашно принуждение, само че означи, че всички те са от страни, които са утвърдили Истанбулската спогодба.

„ С какво тя ги отбрани “, запита риторично той.

Джамбазки също по този начин е безапелационен, че задачата на документи като т.нар Истанбулска спогодба е напълно друга - да бъде разрушено християнското семейство с обичайни полезности, което се състои от мъж, жена и техните деца. Всичко останало е извращение на джендър пропагандата.

„ Все още има страни в Европа, в които хората считат, че фамилията е непринуден брак сред мъж и жена и техните деца. Аз съм от България, ние сме срещу Истанбулската спогодба, не сме я подписали и няма да го създадем “, заключи Джамбазки. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР