НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Камерън Матюс и Джош Хъбард отбелязаха

...
НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Камерън Матюс и Джош Хъбард отбелязаха
Коментари Харесай

Поставеният под номер 9 Мисисипи Стейт изумява 5-ия Тенеси на четвъртфиналите на SEC 73-56

НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Камерън Матюс и Джош Хъбард означиха по 18 точки, а деветият подложен Мисисипи Стейт доминираше над петия класиран Тенеси 73-56 в петък на четвъртфиналите на шампионата на Югоизточната конференция.

Тази победа би трябвало да изтласка Bulldogs (21-12) твърдо от балона на шампионата NCAA с втората им победа над поставения под номер 1 Тенеси този сезон. Те ще играят против спечелилия от номер 15 Южна Каролина и номер 12 Обърн на полуфиналите в събота, първият им полуфинал от спечелването на това събитие през 2009 година

Мисисипи Стейт, който приключи постоянния сезон на четири- падение на играта, в никакъв случай не изостанал против топ семената на SEC, като Vols съумяха да създадат едно тъждество при 2-2. Булдогите също задържаха Далтън Кнехт, състезател на годината на AP SEC, който означи приблизително 25,5 точки в лигата, до 14 точки.

Тенеси (24-8) навреди на очакванията си за първия подложен под номер 1 за шампионата на NCAA в историята на програмата с втора поредна загуба.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР