Нашумялата танцьорка Гентиана Халити разкри пред Марица истината за спекулациите

...
Нашумялата танцьорка Гентиана Халити разкри пред Марица истината за спекулациите
Коментари Харесай

Гентиана Халити : Не съм сгодена

Нашумялата танцьорка Гентиана Халити разкри пред " Марица " истината за спекулациите към сватбата й. Моделката и приятелят й Георги Андреев са се влюбили от пръв взор след дълго писане във Facebook. Те са дружно от половин година, само че към момента не се е стигнало до годеж.

Участничката в Мис Пепеляшка изясни, че не трябва да се заблуждаваме, че хората, които живеят на село и се препитават със земеделие, живеят по-лошо от столичани и пловдивчани, тъй като надали някоя миска може да си разреши екскаватор за 100 хиляди.

Гентиана желае да взе участие и в други реалити формати и не би отказала на продуцентите на Вип брат.

Красавицата е фитнесманиачка и спортът е единственото й занимание. Изключително близки другари са с Азис и Гентиана се снима в негови песни. Последният клип, в който можем да забележим танцьорката е на новото попълнение на компания Хит микс-Меди. Гентиана играе любовницата на артиста, а Ивана от " Женени от пръв взор " -жена му.

По мотив спекулациите за връзка с Багата хубавицата показа, че съвсем всичките й гаджета са известни спортисти и по тази причина свързват името й с такива.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР