Нашият специален проект вече навърши една година. И от този

...
Нашият специален проект вече навърши една година. И от този
Коментари Харесай

Генераторите на промяната са вече тук

Нашият специфичен план към този момент навърши една година. И от този ноември ще разтеглим сбирката ни от положителни истории с още една графа.

Тя ще носи името " Генератори на смяната ".

Решихме да я назовем по този начин, тъй като в " Мисия България " ценим хоризонта на бъдещето; и се стремим към него. Знаем, че колкото повече описваме за смелите и новаторски хрумвания, толкоз повече ускоряваме тяхната материализация тук и в този момент. В " Генератори на смяната " ще приказваме с тези, които работят на предния фронт на енергийната успеваемост, умните домове, дигитализацията, автоматизацията. Ще разкажем за тези зелени хрумвания, които могат да бъдат сложени в софтуерна инфраструктура и да дадат потребен резултат за всички.

Ето къс лист от въпросите, които ще ни вълнуват в “Генератори на смяната ”:

Как иновационните хъбове се трансформират в инкубатори за нова работна процедура и кои са най-важните от тях?

Как една постройка може да стане smart и да получи както оптималната енергийна успеваемост, по този начин и нужното улеснение в използването й?

Кои са най-хубавите системи за домашна автоматизация и по какъв начин могат да ви бъдат потребни?

Какво вършат " умните " заводи и за какво бъдещето принадлежи на тях?

Разбира се, тези въпроси в никакъв случай няма да бъдат теоретични. А ще осъществим нашето главно условие: зад значимия въпрос да стои забавна история, която да разкажем. Затова ще дадем дума на софтуерни инженери, експерти по енергийна успеваемост, бизнесмени и инженери в областта на автоматизацията и доста други.

Както всяка от рубриките в " Мисия България ", " Генератори на смяната " също провокира интерес и обществена ангажираност на компания, която да поддържа историите, които ще описваме.

Това ще бъдат Schneider Electric - огромният водач в света на умните софтуерни и енергийни решения.

За да опишем тяхната активност с едно изречение, ще използваме прословутия откъс на компютърния пионер Алън Кей, който гласи:

" Най-добрият метод да предскажеш бъдещето е да го създадеш ".

Schneider Electric следват точно това мото - и имат изключителна експертиза и незаменими артикули и услуги в областта на енергийния мениджмънт, цифровата промяна, умната инфраструктура, IoT, сградната и индустриалната автоматизация. Един от най-близките до нас образци, които демонстрира духа на нововъведенията в компанията, e умната фабрика на Schneider Electric в Пловдив, която образно показва бъдещето на промишлеността.



 

Тя е оборудвана напълно с технологии на SE, които обезпечават 65% автоматизация на индустриалните процеси. “Мозъкът ” на фабриката е платформата на Ѕсhnеіdеr Еlесtrіс ЕсоЅtruхurе, която ръководи индустриалните процеси, силата и всички сградни системи.

В предприятието работи Innovation Hub, в който се организират събития и образования за студенти и компании от България и цяла Югоизточна Европа.

Като естествено продължение на всичко това, посредством плана " Генератори на смяната " Schneider Electric ще ни помогне да покажем кои са хората, които оставят своя софтуерен, изобретателен и екологичен щемпел в най-важните хрумвания и практики на бъдещето.

Очаквайте напълно скоро първата история с тях!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР