Нашият мозък е разделен на две полукълба - ляво и

...
Нашият мозък е разделен на две полукълба - ляво и
Коментари Харесай

Личностен тест: Кое лице изглежда по-щастливо?

Нашият мозък е разграничен на две полукълба - ляво и дясно. Смята се, че той действа съгласно теорията за господството на едното от двете. Тази доктрина твърди, че всяка част от мозъка е проектирана да действа по избран метод и за съответна цел. Чрез доказателства и изследвания се открива, че хората са склонни да употребяват едната страна на мозъка си повече от другата.

Личностен тест

За начало, първо поемете надълбоко мирис и погледнете изображението. Ще видите две лица. Погледнете в центъра на първото. Вижте го деликатно. След малко преместете очи на второто лице и се концентрирайте и върху неговия център. Какво виждате? Кое лице наподобява по-щастливо от другото? Можете ли да забележите разлика? Отделете си време, тъй като това ще покаже коя страна на мозъка ви взема превес, което ще даде информация за основите на вашата персона и държание.

Надяваме се, че погледнахте добре и двете лица. Трудно ли беше да разграничите кое се усмихва повече? Да, двете са напълно идентични. Те са просто огледални облици на едно и също лице. Избрахте ли?

Лицето А

Ако сте избрали отговор  А, тогава евентуално употребявате лявата страна на мозъка си. Човек, който употребява това си полукълбо, е постоянно удобен по природа. Вземате рационални решения в живота и предпочитате да мислите с мозъка си, вместо да чувствате със сърцето си. Животът ви се основава на вашите избори, според разсъдъка, тъй като рядко слушате сърцето си.

Имате логически метод към всичко, което срещате по пътя си, и анализирате всички аспекти на обстановката пред вас, преди да се произнесете с решение. Никога не сте прибързани или чувствителни, било то по отношение на вашия живот, другарство или обич. Обичате да разглеждате казуса от всички страни, преди да стигнете до умозаключение или присъда.

Лицето Б

Ако мислите, че лице Б е по-усмихнато от лице А, тогава дясната част на мозъка ви е преобладаващата. Във всичко, което вършиме, има креативност. В нещата, които обичате, има автентичност. Вие сте положителни с думите и връзката, тъй като обичате да изразявате себе си. Обичате да рисувате този свят с всеки цвят, който можете да намерите. Имате индивидуален метод към решенията, които вземате в живота си, а вашите преценки са учредени на сърцето ви.

Имате податливост да виждате всичко в позитивен аспект и сте изобретателни. Въображението ви препуска като див кон, тъй като вашата визия няма главен метод към света, в който живеете. По принцип, позволявате на сърцето да владее вашето царство, даже да бъде разбивано от време на време.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР