Нашият живот ще се нормализира след пандемията от коронавирус, само

...
Нашият живот ще се нормализира след пандемията от коронавирус, само
Коментари Харесай

Бил Гейтс каза как ще си върнем нормалния живот

Нашият живот ще се възстановява след пандемията от ковид, единствено когато са изпълнени две условия - когато се появи ново потомство ваксини и когато вирусът изчезне на цялата планета, счита милиардерът Бил Гейтс.

" Единственият метод да се върнем към естественото е да имаме не първо потомство ваксини, а второ, което би могло да бъде суперефективно и огромен брой хора да го получат. По този метод ще премахнем заболяването в международен мащаб ", сподели Гейтс, представен от РТ.

Той добави, че единствено по този начин „ ще можем да разгадаем всички зародили проблеми в образованието, психологичното здраве и да продължим да ги построяваме по позитивен метод “.

Според Гейтс, на американците може да се наложи да живеят години, а доста от тях и цялостен живот, с физическа отдалеченост и други ограничения, въведени за битка с ковид.

Само преди месец Гейтс разгласи, че няколко ваксини от първо потомство могат да бъдат утвърдени за приложимост при започване на идната година. Той още веднъж разкритикува американския метод към битката с пандемията, като я назова " една от най-лошите в света ", както и нападателните вложения в създаване на имунизацията. Той съобщи, че резултатите от тестванията постоянно не идват в границите на 24 часа, което ги прави изцяло безсмислени. Милиардерът сподели още, че американската система за тестване е „ една от най-лошите в света във връзка с това кой би трябвало да бъде тестван “.

Критиката на Гейтс идва в миг, когато американският президент Доналд Тръмп назова реакцията на Съединени американски щати на пандемията " феноменална " и съобщи, че " са избавили животите на евентуални милиони жертви ". Тръмп даде позитивен тест за ковид на 1 октомври, а по-късно съобщи, че е „ оздравял посредством пробно лекуване с моноклонални антитела “.

Миналата пролет Фондация " Бил и Мелинда Гейтс " подписа партньорство с компанията " Eli Lily ", която създава терапия с моноклонални антитела.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР