Нашият дом е нашата крепост, както се казва. Там ние

...
Нашият дом е нашата крепост, както се казва. Там ние
Коментари Харесай

Направете тези малки промени в дома си и ще се почувствате много по-добре

Нашият дом е нашата цитадела, както се споделя. Там ние се отпускаме, релаксираме и намираме доза успокоение. Мебелите и тяхното вярно разположение могат да усилят чувството за сигурност, уют и благополучие. В обзавеждането би трябвало да се ръководим от желанията си, по този начин несъмнено ще успеем да понижим напрежението и ще е същинско наслаждение да се приберем вкъщи в края на работния ден.
Как да превърнете дома си в остров на щастието с няколко минимални промени?
Намалете хаоса в дома до най-малко
Мнозина не осъзнават, че бъркотията в дома им оказва въздействие на нервната система, душeвността, продуктивността и напрежението. Колкото по-подредено е и няма разхвърляни движимости, толкоз по-щастливи ще бъдете, защото стресът ще намалее, а домът ви ще стане още по-комфортен и комфортен.
 Привлечи щастието в дома си посредством тези 6 метода Привлечи щастието в дома си посредством тези 6 метода
Вашият дом би трябвало да бъде вашето щастливо място, което може да ви избави от въздействието на всички отрицателни обстановки, с които сте се...
Покажете значимите за вас движимости
След като подредите движимостите си и премахнете хаоса вкъщи, сложете на основни места значими за вас предмети. Така всякога, когато ги видите, да се усмихвате и да си подобрявате настроението. Приятните мемоари ще ви карат да чувствате благополучие и уют в личния си дом.
Покажете стила си посредством обзавеждането
Домът отразява в огромна степен личността на своя притежател. Изборът на мебелите, методът на подреждането им и аранжирането на жилището, цветовете на пространствата и материалите, които се употребяват, са резултат на вижданията и разбирането за хубост на притежателя. Добре е да не употребявате авансово направени непознати планове, а да подредите мебелите и да изберете цветовете, както на вас  ви харесва.
Подредете си кътче за релакс
 Защо домът ви не наподобява добре, макар постоянното почистване и нареждане Защо домът ви не наподобява добре, макар постоянното почистване и нареждане
Чистотата и редът не постоянно зависят единствено от количеството мокро разчистване. Лошо осветяване, тъмни мебели Светлите нюанси образно уве...
Хубаво е да си имате свое кътче, в което да можете да избягате от ежедневния стрес и неволи. То ще ви изпълва с благополучие, ще ви предлага уют и ще ви оказва помощ да си отдъхнете. Това може да е гараж, таван или килер. Важното е там необезпокоявани да можете да правите обичаните си действия.
Нека има задоволително растения
Сред природата постоянно се усещаме щастливи. Купете си живи растения и им намерете уместно място, с цел да ви радват и да ви карат да се чувствате комфортно и прелестно.
Не забравяйте светлината
Крушките, които излъчват топлата светлина, работят успокоително и понижава напрежението. Луминесцентната светлина  нервира очите и усилва напрежението, по тази причина не е подобаваща за дома. Жилището ви може да е по-уютно с потреблението на разпръсната и разсеяна светлина.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР