Нашият читател Недко Георгиев ни писа, за да изрази разочарование,

...
Нашият читател Недко Георгиев ни писа, за да изрази разочарование,
Коментари Харесай

Ремонт по варненски! След кражба на колело от общински велопаркинг завързаха отрязаната мрежа със...

Нашият четец Недко Георгиев ни писа, с цел да изрази отчаяние, че към този момент втори месец не е получил отговор на жалбите и запитванията му до институциите във връзка кражбата на неговото колело от велопаркинг до Двореца на културата и спорта.

Варненецът изпрати и фотоси от контракта с Община Варна, откраднатото колело за стотици лв. и положението на подшитата със свински опашки мрежа в паркинга и " всевиждащото " око на видеокамерата.

Ето какво съобщи Недко Георгиев:

„ Жаля се повторно от следващия срам на Общината – пустеещите, построени с доста пари и надежда, велопаркинги - кокошарници във Варна, от които към този момент се и краде!



Конкретно: разрязаната мрежа на обекта до Спортна зала е краткотрайно подшита със свински опашки след взломната кражба към Нова година. Така към този момент всеки може да влезе, разполагайки с нокторезачка и да излезе умерено с плячката към този момент през вратата...



Втори месец нямам никакъв резултат от запитванията и жалбите ми до институциите - в контракта ми с Общината написа, че велопаркингите се обезпечават с чип и
видеонаблюдение, видно и от приложения пример, само че ми беше изяснено, че тъкмо сега на взлома камерата е била хакната и по тази причина нямало данни за крадеца?! ”
 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: