Нашите предци са вярвали, че всеки предмет има душа. Ето

...
Нашите предци са вярвали, че всеки предмет има душа. Ето
Коментари Харесай

Какво означава, ако постоянно чупим или изпускаме вещите си?

Нашите предшественици са вярвали, че всеки предмет има душа. Ето за какво, в случай че някоя движимост внезапно стартира „ да се държи необичайно “ – счупила се е, паднала е или е изгубена – това не е инцидентно!

По този метод тя се пробва да ви заяви значима информация, за нещо да ви предизвести.

Защо се чупят движимостите

Счупване на токче. Ако ви се е счупило токче, съгласно поверията, най-вероятно ще се появи нов любовник. Само че връзката с него ще ви донесе отчаяние, тъй като счупеното токче символизира подправени очаквания.

Счупен гребен. Според поверията това значи злословия, които хората ще стартират да популяризират за вас. По-малко споделяйте проекти и детайлности за персоналния си живот.

Счупена обеца. Едва ли ви чака наслада, когато се счупи обеца, обаче поличбата вещае положителни неща – ще научите загадка, ще разкриете нечия неистина и по този метод ще се окажете в по-изгодни позиции, в сравнение с другите.

 Thinkstock

Звънецът е спрял да работи. Звънецът на входната врата внезапно е спрял да работи – значи вие мислите прекалено много за другите, живеете с проблемите на други хора. Време е да се „ превключите “ върху себе си и околните си. Освен това счупеният звънец ви припомня, че да изнасяте на показ пред хората фамилните си проблеми е извънредно нежелателно.

Спрял е часовникът. Ако се е счупил или е спрял часовникът на стената, това символизира „ прекъсване на времето “ в цялата къща: някои значими неща ще замрат. Ако е строшен ръчен часовник, поверието поучава в този ден да не давате пари на заем тъй като надали ще ви ги върнат.

 Thinkstock

Изгубени движимости

Химикалка . Да изгубите писалка значи, че някакъв въпросът ще бъде решен без вашето присъединяване.

Загуба на пръстен или обеца. Да се загуби харизано бижу – това значи да се скапват връзките с този, който го е подарил. Ако са изчезнали бижута или бижу, персонално добити от притежателя, значи той навлиза в сложен интервал от живота си.

Загуба на ключове. Загубата на ключовете от къщата приказва за вашата мощна отмалялост и мощното ви предпочитание да бъдете самичък. Ако ключовете са изгубени отвън дома, това е сигурен знак, че не се чувствате изцяло щастливи и даже може да сте на ръба на меланхолия.

 Thinkstock

Загуба на ръкавица. Дрехи, които ние някъде сме не запомнили или сме изгубили, е прокоба за бързо избавление от дълго притесняващи ни проблеми.

Загуба на пари. Ако загубите дребна сума пари, това значи, че огромни загуби (в връзките, в делата), уви, към момента предстоят. Но в случай че сте изгубили огромна сума, това е добър знак, той дава обещание завършек на черния интервал в живота ви. Радостта скоро ще пристигна вкъщи ви!

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР