Нашите партизани проникнаха в Националната гвардия на Русия (Росгвардия) в

...
Нашите партизани проникнаха в Националната гвардия на Русия (Росгвардия) в
Коментари Харесай

Украински партизани проникнали в Националната гвардия на Русия в Москва

" Нашите партизани проникнаха в Националната армия на Русия (Росгвардия) в Москва и записаха доста фотоси и видеоматериали, които предадоха на украинската войска ", заяви украинско-татарското съпротивително придвижване " Атеш ".

" Вижда се (на фотосите и записите), че съперникът ползва някои защитни ограничения под формата на патрули, само че това са единствено опити. Никакви патрули няма да могат да защитят военните елементи от нашите очи и уши. И в случай че врагът не може да го направи в личната си столица, няма смисъл да се пробва в окупираните територии ", се споделя в профила на " Атеш " в Telegram.

В известието партизаните показват точните данни за адреса на поделението в Росгвардия и географските му координати.

" Атеш " е украинско-татарско съпротивително придвижване, което работи в Крим и други следени от Русия територии. Съобщенията за първите сполучливи партизански интервенции на придвижването се появяват при започване на февруари 2023 година Както се оповестява по това време, партизаните взривяват кола, в която пътуват двама офицери от Росгвардия, осведоми БГНЕС.

В по-късните месеци групата неведнъж оповестява, че си сътрудничи с украинската войска при набези против противников цели в окупирания Крим, наред с други места. Партизанската група показва, че разполага с мрежа от сътрудници на страната на съперника, в това число в съветския Черноморски флот.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР