Нашите кучета са нашият свят! Те не са просто домашни

...
Нашите кучета са нашият свят! Те не са просто домашни
Коментари Харесай

Хора изграждат мобилно легло за старото си куче, за да може да бъде на плажа

Нашите кучета са нашият свят! Те не са просто домашни любимци, а членове на фамилията и единствените същества, които ни обичат повече, в сравнение с обичат себе си. Имайки поради всичко това, в действителност е разтапящо сърцето да видиш стопаните да връщат на кучетата си същото количество обич, другарство и отдаденост.

Том Антонино от Джорджия нямали визия, че това, което той и брачната половинка му създали за кучето си, Чесапийк бей ретривър  на име Какао, ще се трансформира в история, която си коства да бъде споделена с всички в интернет.

Какао достигнало заветните 16 години и имало проблеми с ходенето и правенето на нещата, които обичало да прави, като дълги разходки и бягане в парка.

Неспособността й да върви обаче не попречило на майка й и татко й да я вземат със себе си, където и да отидат. И по този начин, по какъв начин го създали?

Е, на Том му хрумнала концепцията да направи преносимо легло за Какао. Всичко, от което се се нуждаел, било остаряло легло, няколко гуми и малко знания по инженерство.

Р ъчно направеното мобилно легло към момента разрешава на кучето да прави обичаните си неща, като да отиде в кучешкия парк, да седи край океана и да гледа залезите.

Красивата история на Какао и любовта, която е получила от стопаните си през старините си, стана вирусна, когато жена на име Кари Копенхавър се натъкнала на кучето и фамилията й, до момента в който я извеждали да се „ наслаждения на миризмите на океана “.

Кари направила фотография и я споделила във фейсбук дружно с надписа: „ Трябваше да спра и да изразя любовта си към неговата изключителна грижа… съчувствие, добрина, обич. Имам потребност от повече такива хора в живота си. ”

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР