Нашите кандидати за кметове и общински съветници не само имат

...
Нашите кандидати за кметове и общински съветници не само имат
Коментари Харесай

БСП за България във Велико Търново закри кампанията с убеденост, че е и ще бъде номер 1

" Нашите претенденти за кметове и общински съветници освен имат биография и са експерти в своите сфери, само че са общественици, работили за Велико Търново, носители на оценки - това е листата на " Българска социалистическа партия за България ". Този резонанс ще вибрира в душите и сърцата на хората и ще ги накара да гласоподават с номер 1 в бюлетините ", съобщи ръководителят на локалната конструкция на Българска социалистическа партия и лидер на листата Михаил Михалев при закриването на акцията в Изложбени зали " Рафаел Михайлов ".
" Когато започнахме акцията, социологията като че ли прескачаше Българска социалистическа партия и нашия претендент за кмет. Сега обаче не смее да излезе с публични данни, тъй като статуквото ще бъде разрушено. Тези, които твърдяха, че не можем да стигнем до балотаж, към този момент са много разколебани. Проведохме акция с доста хора, които желаят смяна. Но не онази " смяна ", а смяната на справедливостта ", добави Михалев.
За претендента за кмет Ирена Стасинопулу той съобщи, че тя е човек, който познава положителното и се радва на благодарността на хиляди хора за това, което е направила за тях. Според Михалев тя е съумяла да промени живота на стотици фамилии във Велико Търново и района. Той изрази убедеността си, че Стасинопулу ще бъде най-малко няколко мандата кмет на община Велико Търново.
" Представихме отлична управническа стратегия, изложихме нашите цели - не във Facebook, а персонално на хората. Изслушахме техните хрумвания. Всички те са безапелационни, че желаят нов кмет и ново ръководство на община Велико Търново. Ние сме единствената опция на статуквото. Време е да има нов модел на ръководство на Велико Търново. Искаме общинската власт да пази не частни ползи и такива на избрани стопански кръгове, а ползите на жителите. Именно по тази причина Българска социалистическа партия е единствената опция! ", съобщи пред препълнената зала Стасинопулу.
Зам.-председателят на Народно събрание и на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин поддържа претендентите на партията. " 29 октомври ще бъде не завършек на акцията, а начало на изненадата, която ще се получи във Велико Търново. Хората, които в действителност желаят смяна, са тези с номер 1 в бюлетината " Българска социалистическа партия за България ".  Щастлив съм от това, което видях, а още по-щастлив ще бъда в неделя, когато ще разбием предварителните прогнози и Велико Търново ще има за кмет жена Ирена Стасинопулу, както и доста общински съветници, които да бъдат неин тил. За тях Велико Търново е не просто град, а идея! Хората от дълго време чакат сполучлив кмет-социалист и това следва да се случи ", акцентира Вигенин.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР