Нашите кандидати за кметове и общински съветници не само имат

...
Нашите кандидати за кметове и общински съветници не само имат
Коментари Харесай

„БСП за България“ във Велико Търново закри кампанията с убеденост, че е и ще бъде № 1

„ Нашите претенденти за кметове и общински съветници освен имат биография и са експерти в своите сфери, само че са общественици, работили за Велико Търново, носители на оценки – това е листата на „ Българска социалистическа партия за България “. Този резонанс ще вибрира в душите и сърцата на хората и ще ги накара да гласоподават с №1 в бюлетините. " Това съобщи ръководителят на локалната конструкция на Българска социалистическа партия и лидер на листата Михаил Михалев пред великотърновци на закриването на акцията в Изложбени зали " Рафаел Михайлов ".
" Когато започнахме акцията, социологията като че ли прескачаше Българска социалистическа партия и нашия претендент за кмет. Сега социологията не смее да излезе с публични данни, тъй като статуквото ще бъде разрушено. Тези, които твърдяха, че не можем да стигнем до балотаж, към този момент са много разколебани, тъй като организирахме акция с доста срещи, с големи групи от хора, които желаят смяна. Но не онази „ смяна “, а смяната на справедливостта “, добави Михалев.
За претендента за кмет Ирена Стасинопулу той съобщи, че тя е човек, който познава положителното и се радва на благодарността на хиляди хора за това, което е направила за тях. Според Михаил Михалев, тя е страж на човешки ориси, тъй като е съумяла да промени живота на стотици фамилии във Велико Търново и района. Той изрази убедеността си, че Ирена Стасинопулу ще бъде най-малко няколко мандата кмет на Община Велико Търново.
„ Направихме мощна акция, за което благодаря на всички! Срещите ни бяха доста, във всички квартали и съвсем всички обитаеми места. Представихме отлична управническа стратегия, изложихме нашите цели – не във Facebook, а персонално на хората. Изслушахме техните хрумвания и мога да обобщя – всички хора са безапелационни, че желаят нов кмет и ново ръководство на Община Велико Търново. Ние сме единствената опция на статуквото и колкото нашите политически съперници да ни отхвърлят като опция, то това сме точно ние. Време е да има нов модел на ръководство на Велико Търново. А ключът към него е отговорът на въпроса: ние какво желаеме от общинската власт? Искаме тя да пази не частни ползи и такива на избрани стопански кръгове, а ползите на жителите. Именно по тази причина Българска социалистическа партия е единствената опция! “, съобщи пред препълнената зала Ирена Стасинопулу.
Своите думи на поддръжка разгласи и зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин, който бе посетител на проявата. „ 29 октомври ще бъде не завършек на акцията, а начало на изненадата, която ще се получи във Велико Търново. Хората, които в действителност желаят смяна, са единствено едни – тези с № 1 в бюлетината „ Българска социалистическа партия за България “. Българите започнаха да виждат, че смяната, а не „ подмяната “, сме ние – целият този тим, който не пожали сили нашите послания да стигнат до оптимален брой хора. Щастлив съм от това, което видях, а още по-щастлив ще бъда в неделя, когато ще разбием предварителните прогнози и Велико Търново ще има за кмет жена – Ирена Стасинопулу, както и доста общински съветници, които да бъдат неин тил. За тях Велико Търново е не просто град, а идея! Затова доста скоро в остарялата столица ще може да се живее по друг метод. Хората от дълго време чакат сполучлив кмет-социалист и това следва да се случи “, съобщи Вигенин.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР