Нашите европейски партньори харесват Тагарев, заяви пред медиите в кулоарите

...
Нашите европейски партньори харесват Тагарев, заяви пред медиите в кулоарите
Коментари Харесай

Кирил Петков: Нашите европейски партньори харесват Тагарев

Нашите европейски сътрудници харесват Тагарев, съобщи пред медиите в коридорите на Народното събрание съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков. Така някогашният министър председател отбрани военния министър, чиято оставка желаеха водачът на ГЕРБ Бойко Борисов и съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски. Възмущението на двамата водачи бе провокирано от обстоятелството, че обещаните и гласувани от Народното събрание бронетранспортьори за Украйна, още са в София. Позорен факт, който самият министър призна.

 

" Трябва да има промяна на министър Тагарев при ротацията. Това е неработещ министър ", безапелационен бе Борисов.

А съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски беше още по-остър: " Тагарев е една огромна нула, жалка картинка! "

Срещу Тагарев е и опозицията. " Този човек е рисков за България! Тагарев би трябвало да бъде отхвърлен по най-бързия метод от българската политика ",заяви депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов. Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов пък напряко го назовава " сътрудник, който би трябвало да бъде съден за шпионаж ".

 

Кирил Петков обаче е твърдо зад военния министър.  " Бойко Борисов и Делян Пеевски желаеха неговата промяна. Всичките ни евроатлантически сътрудници доста го харесват. Украинците особено са споделили по време на визитата (б.р. - на премиера Денков в Киев), че харесват нашия министър на защитата. От тази позиция не знам тука от кое място идва тяхното предпочитание да го сменят? "

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР