Нашите баби са имали завидно количество знания, касаещи домашните рецепти

...
Нашите баби са имали завидно количество знания, касаещи домашните рецепти
Коментари Харесай

Тайни за красотатa, използвани от нашите баби

Нашите баби са имали забележително количество познания, касаещи домашните предписания за хубост. Разбира се, те са живели доста по-близо до природата и в актуалната градска джунгла е невероятно да се намерят нужните растения. Но има още няколко метода да повторите процедурите на баба и да придадете на кожата си хубост.
Масло за разчистване на грим
Последната оригиналност от Корея - хидрофилното масло, доста се харесва актуалните дами. Но малко хора знаят, че гримът може да се отстрани с нормално растително масло. За задачата би трябвало да се нагрее на слаб огън и да се нанесе върху лицето. Изчакайте 2-3 минути, тъй че маслото да има време да омекоти ороговелите частици, нечистотия, козметика. След това с мека хавлиена забрадка можете да започнете да почиствате кожата.
Скраб за устни
Много приятна процедура за ексфолиране на устните със захар. Това е значима процедура преди нанасяне на червило. Така козметиката ще се разпредели отмерено върху кожата на устните и ще остане по-дълго. За да извършите скраб, имате потребност от дребна шепа захар и растително масло. Този състав нежно ексфолира устните и най-важното е, че продуктът е елементарен за подготвяне в точното време.
Тоник със зелен чай
 Триковете за хубост, които всяка жена би трябвало да знае Триковете за хубост, които всяка жена би трябвало да знае
Що се отнася до нанасянето на грим, може да ни липсват артикули, може да имаме недостатъци, които е съвсем невероятно да се маскират, червил...
Отличният тоник със зелен чай е прочут от дълго време. Напитката съдържа танини и антиоксиданти. Всичко това спомага за възобновяване на тонуса на кожата, възстановяване на работата на мастните жлези и възстановяване на тена. Просто би трябвало да приготвите чай и да го излеете в бутилка. Съхранявайте го в хладилника или го замразете във форма. Измиването с кубчета лед от тоник със зелен чай задейства микроциркулацията на кожата.
Торбички чай срещу отоци
За унищожаване на утринната подутина под очите ще оказват помощ чаени или кафени торбички. Необходимо е да намокрите торбичките с вода и да ги задържите в проблематичните зони за няколко минути. Отокът ще бъде отстранен. Чаят или кафето съдържат кофеин и той разпръсква добре кръвта.
Ягодова маска
Ягодите са богати на витамин С. Важно е за подсилване на кръвоносните съдове на кожата, изключително доста тънки - под очите. Ягодите би трябвало да се накълцат на каша и да се нанесат върху почистена кожа. Маската би трябвало да се държи 15 минути и по-късно да се измие с топла вода.
 Домати - най-новият шлагер измежду домашната козметика! Домати - най-новият шлагер измежду домашната козметика!
Рядко се среща човек, който да не обича да яде домати. Те са освен вкусни, само че и изключително потребни. Според учените този зарзават е цялостен...
Скраб от кафе
За тялото можете да употребявате скраб от наслойка от кафе. Просто пригответе чаша от обичаното си кафе, насладете му се и скрабът е подготвен! Останалата част може да се употребяват неотложно. За доста суха или сензитивна кожа можете да добавите към кафето всяко растително масло.
Маска от овесени ядки
Ядкитее би трябвало да бъдат авансово приготвени на пара, прибавете кисело мляко в съответствие 1: 2 и разбъркайте добре. Нанесете върху лицето, задръжте малко, по-късно масажирайте кожата и чак по-късно изплакнете. Такъв състав съвършено подхранва кожата с потребни субстанции, ексфолира мъртвите частици, омекотява и изравнява тона.
Прилагането на такива предписания вкъщи е извънредно елементарно. Всички артикули, като предписание, се оферират от всяка стопанка. А резултатът след процедурите по бабини предписания ще изненада прелестно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР