Нашироко живее Андреа Бандова, по-известна като Андреа Банда Банда. Бившата

...
Нашироко живее Андреа Бандова, по-известна като Андреа Банда Банда. Бившата
Коментари Харесай

Баровка! Банда Банда брои половин милион за тузарски имот

Нашироко живее Андреа Бандова, по-известна като Андреа Банда Банда. Бившата панелистка при Гала към този момент има нов и още по-голям дом. Влогърката сама се похвали с голям апартамент от 140 квадрата, който се намира в безценен столичен квартал. Имотът коства към 300 000 лв., а ремонтът и дизайнерското обзавеждане ще глътнат още 200 бона, писа " Уикенд ”.

Популярната панелистка в „ На кафе ” сподели във видео бъдещия си дом, където най-вероятно ще свие фамилно гнездо с приятеля си Иван, с който са дружно от 4 години. Апартаментът разполага с голям хол и кухня, дребна стая, която Андреа ще трансформира в кабинет, столова, баня с тоалетна, дребна тоалетна и две спални. В момента в жилището тече голям ремонт, като всичко е изкъртено безусловно до тухла и занапред ще се шпакловат и боядисват сетени, ще се поставят подовите настилки, осветителни тела и най-после мебелите, даже и вратите са свалени и изхвърлени на боклука, стана ясно от видеото на Банда, което показа в инстаграм.

Имотът се намира в центъра на София, най-вероятно в квартал „ Лозенец ”. Според осведомени, панелистката на Гала го е получила като коледен подарък от богатия си баща. Бизнесменът глези наследницата си и не пести средства с цел да се усеща добре Андреа. Никой от сътрудниците на Банда от „ На кафе ” не може да се похвали с толкоз огромен и необятен дом, като даже и Гала живее в надалеч по-малък апартамент в столичния квартал „ Борово ”.

„ Възможно е преднамерено да нервира сътрудниците си с имотното и финансовото си положение. Тя в случай че разчита единствено на заплата си от Нова тв, няма да може да купи без заем и една стая ”, считат част от почитателите на влогърката, която е най-дразнещата персона от утринното женско предаване на Нова тв. Инфлуенсърката бе изчезнала за известно време от предаването и феновете тържествуваха от неналичието на досадното наличие на Банда, само че се завърна на дребния екран.

Банда Банда се похвали още, че е почнала нов бизнес с диаманти. Тя показа, че навлиза в това начинание с партньорка, която в действителност е и производител на първокласните бижута. По думите на амбициозната дама, скъпоценните камъни са от град Антверпен, известен като столицата на диамантената търговия. Те могат да се купят онлайн, а цените стартират от 1000 лв., само че надали Банда ще разчита на приходите от бижутата, а по-скоро на богатия си баща.
   
 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР