Нашето очакване е, че следващата управленска конструкция ще бъде в

...
Нашето очакване е, че следващата управленска конструкция ще бъде в
Коментари Харесай

От ИБГНИ са готови да управляват с ПП и ДБ, оставят вратата отворена за ИТН

" Нашето очакване е, че идната управническа структура ще бъде в основата си върху новата групировка " Продължаваме промяната ", " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме ", вратата е отворена за " ИТН ". Това сподели водачът на " Изправи се БГ! Ние идваме " (ИБГНИ) Мая Манолова пред публицисти след регистрацията на обединението за присъединяване в идните избори.

Тя добави, че от ИБГНИ приветстват концепцията още преди изборите така наречен " партии на смяната " да поемат ангажимент за сформиране на болшинство след вота. " Така че сме подготвени да подпишем съглашение с " Продължаваме промяната " и с Демократична България за общо ръководство на смяната след изборите ", добави Манолова.

По думите ѝ е решение на " ИТН " е дали " ще се причислят в идващото болшинство на почтените и дали ще застанат зад основаването на държавно управление на смяната ".

Формацията внесе 5 000 подписа и се записва единствено за парламентарните избори, тъй като Манолова към този момент съобщи поддръжката си за издигането на Румен Радев за втори мандат.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР