Нашата политика е насочена към създаването на благоприятен бизнес климат.

...
Нашата политика е насочена към създаването на благоприятен бизнес климат.
Коментари Харесай

Министър Московски: Нашата политиката е насочена към създаването на благоприятен бизнес климат

Нашата политика е ориентирана към основаването на удобен бизнес климат. Това съобщи министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски Ивайло Московски е министър на превоза, осведомителните технологии и... към профила по време на представянето на новия хангар и офис постройка на Луфтханза Техник София. По думите му, с привличането на повече частни вложители ще се обезпечи нужният финансов запас и експертни познания, за развиване освен на авиационния бранш, само че и на стопанската система на страната.

„ През последните години България се потвърди, като благонадежден и мечтан сътрудник за редица международни компании, от ранга на Луфтханза “, съобщи министър Московски. Той поздрави управлението на компанията за инвестицията в увеличение на потенциала за обслужване на самолети и откриването на нови работни места. „ Това е един актуален високотехнологичен план, с помощта на който доста млади и квалифицирани хора ще продължат да работят и да се развиват в България”, добави още Московски.

По време на събитието министър Ивайло Московски връчи и грамота на изпълнителния шеф на компанията Даниел Хофман за принос в развиването на българската авиация, такава грамота ще бъде предадена и на първия изпълнителен шеф Бернд Фрекман.
С новото оборудване се прибавят към съществуващите 5 линии за обслужване на самолети още 3, като броят на чиновниците ще надвиши 1000. Разширението включва и шест етажна офис постройка. С това базата на Луфтханза Техник София се оформя като най-голямата в Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР