Нашата мисия е да покажем на българското общество, че може

...
Нашата мисия е да покажем на българското общество, че може
Коментари Харесай

Магдалена Ташева открои целите пред Атака

Нашата задача е да покажем на българското общество, че може да се  съпротивлява, че може да оказва опозиция. Това съобщи претендентът за вицепрезидент от Атака Магдалена Ташева пред Българска национална телевизия. 

Атака е вярна на идеята си и ще организира в Народното събрание политика на обстоятелствата, на истината. Това, което ще създадем е да отменим изключителната епидемиологична конюнктура, тъй като това е един механизъм за опустошаване на бизнеса, стопанската система и няма нищо общо със здравето и опазването на здравето, акцентира Ташева.
 Окончателно: Магдалена Ташева не е отговорна за тирада на ненавист поради изрази като ислямистка паплач Окончателно: Магдалена Ташева не е отговорна за тирада на ненавист поради изрази като " ислямистка паплач "
Бившият народен представител от " Атака " и водещ на предаването " В окото на бурята " Магдалена Ташева беше оневинена дефинитивно от Върховния админист...

По думите ѝ пандемията не е нищо повече от световен проект.

Тя заяви, че ще бъде основано на 29 ноември световно глобално здравно министерство. Такава европейска конструкция към този момент е основана и Ташева чака след изборите служебното държавно управление да осведоми хората, че ще се причисли към това световно министерство. 

Според нея гърчовете на служебното държавно управление са индиректно доказателство, че енергийната рецесия е изкуствено провокирана. Има метод българските семейства да бъдат освободени от естествените монополи и терори, уточни Ташева. 

Ако " Атака " имат законодателна власт, ще прекратят терора от Частните правосъдни реализатори (ЧСИ). 
 Атака желае възбрана на новата партия на Местан " Атака " желае възбрана на новата партия на Местан
" Атака " желае новата партия ДОСТ на някогашния водач на Движение за права и свободи Лютви Местан, учредена на 10 април, да бъде неразрешена. Това стана ясно от деклар...

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР