Нашата ангажираност е много важна - да покажем, че сме

...
Нашата ангажираност е много важна - да покажем, че сме
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Беше ми много тежко, като ми казаха, че няма да играя пак футбол

Нашата ангажираност е доста значима - да покажем, че сме дружно с всички, които се борят с рака, сподели Стилиян Петров в студиото на Би Ти Ви. 

Разбирайки, че няма да може да се върне на терена, Петров приема тежко новината. 

Това, което мога да дам на хората, е да си кажа сбогом както би трябвало. Когато бях диагностициран с тази подла болест, тогава усетих любовта на българските почитатели, сподели още Петров. 

Именно тя оказва помощ на бившия капитан на националния тим по време на 12-месечния му престой в болнична стая, провеждайки доста тежко лекуване. 

Мачът на 6 септември ще покаже на другите, че сме с тях и ги поддържаме. Всички звезди, които ще вземат участие са подготвени да създадем огромно шоу. Ще има и игри - почитателите ще могат да се снимат със звездите, да влязат в съблекалните, ще има доста изненади, добави футболистът.

А тайната да обединиш играчи от Левски и ЦСКА са " другарството, уважението, респекта ", които съгласно Петров са доста значими в една кариера.  

Мисля, че това съм го запазил с момчетата. Аз нямам проблеми с никого. Всеки следва своята цел и тим, само че постоянно съм успявал да ги изслушам като футболист, а в този момент и като почитател, сподели още той.  

На 6 септември на стадион " Васил Левски " фондация " Стилиян Петров " провежда благотворителен мач. В дуела ще вземат участие едни от най-големите имена в българския и международния футбол през последните десетилетия, измежду които Христо Стоичков и Наско Сираков. Събраните средства ще бъдат дарени за битка с онкологичните болести в България. Те ще бъдат разпределени както сред лечебни заведения в страната, по този начин и за подпомагането на хора, които се борят с подлото заболяване. 

Всеки един се съгласи мигновено без да има въпроси и да пита кой ще играе и кой не. Всички знаят какво значи тази идея, какво значи за мен и какъв брой време давам за нея, изясни Петров.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР