Наш дълг е да не се поддаваме на шантажа на

...
Наш дълг е да не се поддаваме на шантажа на
Коментари Харесай

Макрон: Не трябва да се поддаваме на шантажа на Путин

Наш дълг е да не се поддаваме на шантажа на съветския президент Владимир Путин, съобщи френският държавен глава Еманюел Макрон, представен от Франс прес.
Прочетете още
" Днес има ескалация, подхваната от Русия, в няколко връзки: частичната готовност и тези войнствени изявления, тази опасност, която има за цел да сплаши или да подсети, че Русия е мощ, притежаваща нуклеарни оръжия ", декларира той в изявление за телевизия Бе Еф Ем.

" В този подтекст е наш дълг да не се огъваме, с други думи да оказваме помощ на украинците по този начин, както го вършим, да пазят територията си, само че в никакъв случай да могат да атакуван Русия. Ние не сме във война с Русия ", акцентира Макрон.

" Ние желаеме да реализираме резултата, към който се стремим през цялото време - Украйна да може да се опълчи, да възвърне суверенитета си, както и Украйна и Русия да се върнат на масата за договаряния ", добави Макрон.

Френският президент съобщи, че неговата страна е " рационална нуклеарна мощ " и отхвърли да преглежда хипотетични разновидности, свързани със опасността от страна на съветския му сътрудник Владимир Путин.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР