Засилват се спекулациите относно бъдещето на Ерик тен Хаг като

...
Засилват се спекулациите относно бъдещето на Ерик тен Хаг като
Коментари Харесай

Новини от Манчестър Юнайтед: Томас Тухел нанася удар на сър Джим Ратклиф, тъй като Ерик тен Хаг получи добре дошъл подсилване

Засилват се спекулациите по отношение на бъдещето на Ерик загар Хаг като треньор на Манчестър Юнайтед, като сезонът бързо наближава своя край.

Ten Hag докара Юнайтед до мизерна акция, завършвайки на последно място в групата на Шампионска лига, пропускайки челните четири и отпадайки от Carabao Cup в четвъртия кръг.

Те към момента могат да завоюват ФА Къп, само че ще би трябвало да победят горчивия си противник Манчестър Сити, с цел да го създадат. Позицията на Тен Хаг наподобява все по-опасна, само че любимецът, който ще заеме поста му, Томас Тухел, загатна, че в действителност може да остане в Байерн Мюнхен.

Намекът на Тухел идва, когато започнаха да се появяват подозрения по отношение на кандидатурата на германеца от ръководителите на Юнайтед. Тук Mirror Football събира всички последни вести от Манчестър Юнайтед.

Невил поддържа оставането на Ten Hag

Гари Невил има вяра, че Ерик ten Hag ще остане в Манчестър след края на сезона. Холандецът даде изявление за Sky Sports в петък, което съгласно Не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР