Народният представител от ПП-ДБ Мартин Димитров Мартин Димитров е български

...
Народният представител от ПП-ДБ Мартин Димитров Мартин Димитров е български
Коментари Харесай

Мартин Димитров избухна срещу Радев: Говори само празни приказки!

Народният представител от ПП-ДБ Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на разкритикува президента Румен Радев, който през днешния ден уточни, че е допустимо да стои корпоративен вкус около прекратяването на концесията на „ Лукойл “ на пристанището в Росенец.

Според Димитров казаното от президента са „ празни приказки “.

„ Какъв е този корпоративен вкус!? Корпоративен вкус ли е страната да желае да си върне едно основно пристанище, с цел да може да постанова един по-строг и стоманен надзор? Това са празни приказки на Румен Радев “, отсече депутатът от ПП-ДБ.

През октомври м.г., поради правилник на Европейски Съюз, е трябвало сходни концесии да бъдат прекъснати и тогава служебното държавно управление на Радев е поискало от Европейски Съюз да направи изключение от правилото във връзка с терминала в Росенец. Такова основно решение не се взима от един човек – желае се мнението на политическите сили в Народното събрание. Целта е била просто да няма спор по тематиката, разяснява още Димитров.

По думите му всички такива пристанища, на които идват значими първични материали като петрол, е добре да бъдат под държавен надзор, с цел да се съблюдават законите и да се дефинират такси.

На въпрос каква е ролята на Движение за права и свободи в настоящето ръководство Димитров акцентира, че по-важното в тази ситуация е, че има постоянно държавно управление, тъй като служебните кабинети на Румен Радев „ са тласкали България до ръба на пропастта “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР