Народният представител Даниел Петров ще бъде кандидатът на Възраждане за

...
Народният представител Даниел Петров ще бъде кандидатът на Възраждане за
Коментари Харесай

Даниел Петров е кандидатът на „Възраждане“ за кмет на Габрово

Народният представител Даниел Петров ще бъде претендентът на " Възраждане " за кмет на Габрово в идните локални избори. Партията няма да се коалира с никого и ще се яви независимо.  

„ Приоритет ще бъде задържането на младежите. Както знаем, Габрово е измежду застаряващите градове. Трябва да създадем всичко допустимо да задържим младите, ние сме набелязали някои съответни ограничения, които да предприемем. Тях ще споделя по време на предизборната акция “, сподели Даниел Петров, представен от Българска телеграфна агенция. 

Вече са назначени над 200 общински изборни комисии

Той посочи, че ще се бори за по-добра връзка с бизнеса, с цел да се обезпечава почтено възнаграждение на младежите, завършващи университет или междинните учебни заведения. 

По думите му в Габрово би трябвало да бъде развъртян курортът „ Узана “, да има по-добра съгласуваност. Друг приоритет на Петров е по-доброто административно обслужване от общинската администрация. 

„ Можем да наблегнем на работата със спортните уреди, културния живот, да се основава интерес от младите, с цел да имат те тласък да работят и да се развиват в Габрово “, уточни Петров.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР