Народният депутат от Опозиционната платформа за живот и кум на

...
Народният депутат от Опозиционната платформа за живот и кум на
Коментари Харесай

 92-метровата яхта на кума на Путин е арестувана в Хърватия 

Народният народен представител от Опозиционната платформа за живот и кум на Путин Виктор Медведчук, който неотдавна избяга от домакински арест, се лишава от имущество. Неговата 92-метрова яхта Royal Romance, която коства 200 милиона $, беше задържана в Хърватия.

Това оповестява Novi list.

Както стана известно на изданието, мегаяхтата Royal Romance е блокирана в пристанището на Риека. Там има няколко кораба на богати руснаци и проруски олигарси. Това докара до проблеми в последно време. Яхтите и екипажите получиха доста закани, поради които бяха под строго полицейско наблюдаване.

Сега няколко от тези яхти са задържани. Сред тях е 92-метровият кораб Royal Romance.

Собственик на този 92-метров ултралуксозен кораб до март предходната година публично беше украинският политик и милиардер Виктор Медведчук, непосредствен другар на Путин и водач на проруската съпротива в Украйна, който най-вероятно е претендент за украински марионетен министър председател, в случай че Путин успее да пречупи съпротивата на украинците “, оповестява Нови лист.

Royal Romance е една от петте най-големи първокласни яхти в света. Използва се извънредно за потребностите на притежателя и неговите посетители. Прави усещане, че яхтата коства 200 милиона $, а годишните разноски за нейната поддръжка и пътешестване се правят оценка на 15-20 милиона $.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР