Народните представители ще влязат по начин, по който те намерят

...
Народните представители ще влязат по начин, по който те намерят
Коментари Харесай

Проф. Пламен Киров критикува игрите на депутатите със зеления сертификат: Това решение не е част от правилника на Народното събрание, нито от Конституцията

Народните представители ще влязат по метод, по който те намерят за добре. Това сподели в ефира на Нова телевизия специалистът по конституционно право проф. Пламен Киров.

Припомняме, че от през днешния ден, след взето решение, пристигнало след многочасови диспути, депутатите да влизат в постройките на единствено със зелен документ, с негативен тест или с PCR тест.

“Въпросното решение няма по какъв начин да бъде наложено. То не съдържа ограничаващ режим за допуск до Народното събрание. На второ място, когато се основава някакво обвързване, би трябвало да има някаква глоба, щом има обвързване “, уточни къде издиша признатото решение.
свързани новини3465на 24.01.2022
“Това решение не е част от правилника на Народното събрание, нито от Конституцията. Това решение е ad hoc “, изясни проф. Киров.

" В България четенето на Конституцията не е от най-любимите действия нито на елементарните жители, нито на народните представители ", приключи проф. Киров.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР