Народните представители от Продължаваме Промяната – Демократична България“ /ПП-ДБ/ няма

...
Народните представители от Продължаваме Промяната – Демократична България“ /ПП-ДБ/ няма
Коментари Харесай

Рибарски потвърди: ПП-ДБ няма да влязат на извънредното парламентарно заседание утре

Народните представители от „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/ няма да вземат участие в. Това разяснява Радослав Рибарски от парламентарната група на обединението в ефира на „ Българска национална телевизия “.

По думите му с гласуването в Комисията по енергетика през вчерашния ден те в действителност не стопират процеса, който стартира по концепция на ГЕРБ и ветото на президента беше отхвърлено . Това поставяло въпроса какъв брой парламентарните групи ще влязат в зала през вчерашния ден, откакто от Политическа партия „ Възраждане “ също са декларирали, че няма да вземат участие , а Българска социалистическа партия трябвало да решат през днешния ден.

„ Към момента сме декларирали, че имаме намерение да не присъстваме. Нашият зов изначално беше изобщо да няма съвещание, с цел да могат тези тематики да бъдат прегледани вярно “ , сподели Рибарски.

Припомняме, че народните представители би трябвало да се съберат от 12:00 часа , с цел да обсъдят ветото на президента върху промените в Закона за енергетиката , признати на 5 октомври. В програмата е включена и втора точка – разискване на първо четене на промените в Закона за запасите от петрол и нефтопродукти . Инициативата за изключителното съвещание е на ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи. От ПП-ДБ се оповестиха срещу него, с цел да не се употребява парламентарната естрада за „ предизборни спекулации “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР