Народните представители д-р Костадин Костадинов и Искра Михайлова ще бъдат

...
Народните представители д-р Костадин Костадинов и Искра Михайлова ще бъдат
Коментари Харесай

Отворена среща с д-р Костадин Костадинов и Искра Михайлова в Нова Загора

Народните представители доктор Костадин Костадинов и Искра Михайлова ще бъдат през днешния ден в Нова Загора за среща с жители.

Срещата ще се организира на 4-ти февруари 2022 година от 18:00 ч. в Нова Загора.

На нея ще бъде разисквана настоящата политическа конюнктура и бъдещето на Родината. Присъстващите ще имат опция да зададат своите въпроси, да споделят належащите проблеми в своя град и дадат оферти за решаването им.

Д-р Костадин Костадинов и Искра Михайлова са част от ПГ на Възраждане в 47-то Народно заседание.

Д-р Костадин Костадинов е ръководител на ПГ на Възраждане и Председател на „Възраждане’. Завършил е Балканистика във Великотърновския университет „ Св. св. Кирил и Методий“ през 2002 година и Право, отново там, през 2011 година През 2017 година пази докторска дисертация в Института по етнология и фолклористика с Етнографски музей на Българската академия на науките. Автор е на книги и филми с историческа тема. Негово е авторството и на учебника по Родинознание за 1-ви до 4-ти клас, който е опция на изкривеното наличие в учебниците по история все още. За да резервира историческата истина за поколенията българчета, доктор Костадинов издава учебника, а разпространяването му е гратис. За малко време „ Родинознание “ се трансформира в най-четената книга в България.

Искра Михайлова е ръководител на структурата на Възраждане в Стара Загора и член на Организационния съвет на Възраждане. По специалност е експерт по връзки с обществеността.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР