Народът желае от политиците стабилно правителство. Това заяви народният представител

...
Народът желае от политиците стабилно правителство. Това заяви народният представител
Коментари Харесай

Рашидов: Само днес ние, живите, създаваме онова, което ще е необходимо за бъдещето

Народът желае от политиците устойчиво държавно управление. Това съобщи националният представител от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов, който произнесе слово по време на откриването на новото 49-о Народно заседание, съобщи Българска телеграфна агенция.

Като най-възрастен депутат, според Конституцията, Рашидов удари звънеца за началото на съвещанието, ръководейки го до избора на непрекъснат ръководител.

Молих се за разсъдък. Дълбоко имах вяра, че разсъдъкът е главното належащо нещо, с цел да може България да се оттласне от дъното . Народът от ден на ден живее с възприятие за липса на сигурност, за късмет за единство и вяра за нещо по-добро, уточни Рашидов. 

„ За страдание през днешния ден още веднъж се срещаме с омразата ,

с отвод от разговор и с глупави мантри за минало и бъдеще, услужливо пропускайки сегашното. Само през днешния ден ние, живите, сътворяваме това, което ще е належащо за бъдещето. Дори и в „ Божествена комедия “ при Данте пътят от Ада към Рая минава през чистилището. Останалото е нереална химера за мечтатели “, сподели още Рашидов в словото си. 

Той описа, че по време на отминалата предизборна акция се е срещнал с доста хора, разнообразни по възраст ,

специалност и ползи, само че „ идентични в бедността “. „ Те нямат огромни претенции от живота, с изключение на страха за оцеляване. Хора отрудени, душевно красиви, почтени и чисти. Забравени от политици и от Бог. Те желаеха обикновени неща, които страната им дължи като лекар за болките им – рейс до прилежащото село, повишение на ниските им пенсии и все тематики, касаещи тяхното оцеляване “, уточни още най-възрастният депутат. 

Според Рашидов обществото желае от политиците устойчиво държавно управление, което „ да върне очакванията и усмивките " на хората, давайки им по-добър обичай и логичен живот.

Той прикани новоизбраните народни представители да одобряват обстоятелството, че „ огромната политика е низ от взаимни отстъпки “ и им пожела ползотворна работа в новото 49-о Народно заседание. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР