Нарочно или не, поп фолк певицата Анелия добре подреди новата

...
Нарочно или не, поп фолк певицата Анелия добре подреди новата
Коментари Харесай

Скандал в поп фолка, хвърчи перушина: Кротката Анелия унизи ...

Нарочно или не, поп фолк певицата Анелия добре подреди новата си дуетна половинка Палома Митева. Двете неотдавна показаха колаборацията си „ Влез, влез “.

Съвместното парче на чалга дивата с инфлуенсърката разбуни духовете и доста от феновете на някогашната на Коко Динев я нахокаха, че прави известни дами без гласови данни. Вместо да я отбрани, Анелия призна, че Палома няма глас за певица.

„ Палома едно извънредно надарено момиче. Познавам я и мога да настоявам, че с изключение на заложбите си, тя има и положително сърце, блага е и знае по кое време и по какъв начин да поддържа връзка, има финес, построен от работа й досега. Да, тя не е най-великият глас. Но се оправя по-добре от други към този момент известни имена. Нейната първа работа е тази на модел, човек който разпространява себе си посредством обществените мрежи. В това е 100% сполучлива и мисля, че за никого не е загадка “ – разяснява Анелия.

„ Имам упоритости! Когато ми се случи нещо такова се оглеждам. Искам да знам по какъв начин мога да бъда потребна. Определено ще заставам зад Палома, тъй като виждам капацитета и знам, че има още доста девойки и момчета, които са почтени за огромната сцена. На мнение съм, че в нашия отрасъл оцеляват хората без комплекси “ – акцентира звездата на „ Пайнер “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР