Наркотикът е отглеждан на площ с радиус около 65 метра,

...
Наркотикът е отглеждан на площ с радиус около 65 метра,
Коментари Харесай

20 По Рихтер В Държавата! Спипаха Двама Български Управници С Колосално Количество Дрога!

Наркотикът е отглеждан на повърхност с радиус към 65 метра, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца. Открити и конфискувани са 137 растения от рода на конопа с размери от 1,07 до 2,50 м. Растенията са били засадени в саксии и кошчета, вкопани в почвата.

От тях са конфискувани 76,660 кг. зелена листна маса и към 800 грама изсъхнал канабис. В региона са открити и конфискувани предмети и химически препарати, употребявани при развъждане на растенията. По настоящите цени у нас сухата дрога върви по 15 000 лв. за кг, а на Стария континент – по 10 000 евро.

Експерти пресмятат, че от насажденията си локалните управници е можело да припечелят към 100 бона, защото от 100 растения излиза 7 кг изсъхнал канабис. 44-годишният Ивайло Иванов бе отхвърлен от поста, поради влезнала в действие присъда за нелегално оръжие. Но се яви на частичните избори тъкмо преди две години и съселяните му още веднъж го избраха за кмет.

Той и 54-годишният му съдружник са арестувани в районното ръководство във Враца. Срещу тях е формирано досъдебно произвеждане. Това е шестата ферма с канабис разкрита от полицията в община Криводол единствено за месец.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР