Наричат Роза най-възрастната жрица на любовта у нас, макар името

...
Наричат Роза най-възрастната жрица на любовта у нас, макар името
Коментари Харесай

Най-дъртата бръмчалка у нас проговори как била вербувана от ДС

Наричат Роза най-възрастната жрица на любовта у нас, въпреки името й да няма нищо общо с кралицата на цветята.

 

В далечните 70 години на предишния век, тя е била доста повече от оборотно момиче. Българи, турци, араби и роми я боготворели поради неналичието на креватни задръжки. Мъжете се надпреварвали да й вършат дарове след сеансите, които били платени по цена за тези времена. Тогава жриците били под контрола на националната милиция.

 

Официално по това време такива нямало, защото се считало, че те са морално разложени и разрушават основите на здравото социалистическо семейство. Нелегално обаче десетки бръмчалки плъзвали по хотелите в огромните градове, с цел да оферират телата си в подмяна на облаги, каквито работничките по заводи и текезесета, не били и сънували.

 

Такъв е и казусът на Роза, която приключила за здравна сестра, само че решила да се преквалифицира във фризьорка, с цел да печели повече. Един ден в салона се появил приятел вид „ значима съчка “, който я подучил, че има другари, които могат да й оказват помощ, в случай че реши да припечелва някой лев в допълнение. Споделя, че най-хубавото било, че била млада и можела да се допре до всичко, което било неразрешено от управляващите.

 

За тях забрани обаче нямало и никоя не смеела да им откаже, защото може да изчезне безследно по Витоша или да загине в автомобилна злополука. Редица млади дами си отишли от този свят единствено тъй като отказали компания на високопоставени служители. Тя обаче не отказвала, стискала зъби и печелила пари. Категорична е, че в случай че някой твърди, че по време на социализма било на ниска цена, лъже. Макар картите за морето да коствали 14 лв., малко на брой успявали да се вредят за тях. Тя персонално видяла морето на 30 години.

 

В хотелите попадала на разнообразни приятели от Източния блок, само че идвали и араби. Трябвало да ги предразположи с милувки и да им направи подобен кеф, че след сеансите да желаят да беседват с нея. И го правела, защото желала да има хубави облекла и валута. На сеанс взимала по 20 лв., получавала полска козметика, съветски парфюми… Арабите пък й оставяли долари, част от които криела в сутиена си, с цел да не бъдат открити и „ осчетоводени “ от партиец или червен сатрап.

 

Заради многото работа останала без семейство, само че не съжалява. Има няколко аборта зад тила си, тъй че в случай че желала деца, щяла да роди още при започване на 80-те години. Но пък евентуално щели да я омъжат за някого, който не обича.

Последният съкровен контакт на ветеранката бил преди десетина години с юноша от провинцията с тип на келеш. Не му взела пари, тъй като не й трябвали. Имала пенсия, а и давала жилище чартърен.

 

Прелъстила го, тъй като знаела добре по какъв начин стават тези номера. След това го поканила на вечеря, салата, питие… и нещата се получили. Не изпитала обаче никакво наслаждение, било й необичайно и даже безразлично. А преди този момент й се искало… Категорична е, че след 55 меракът на дамата стартира да угасва. Макар в главата й да не липсва предпочитание, тялото стартира да отхвърля всякакви „ извършения “ и да я домързява.     

Работила до 65 години, само че един ден си дала сметка, че към този момент се постанова много да се напряга и малко по малко почнала да разрежда контактите.

 

Твърди, че за наконтената жена постоянно се намират обожатели, а и не липсват сластни старци. Разкрива, че самотата не я плаши толкова, колкото безпаричието, което изплува в спомените й и не желае да се връща в никакъв случай и по никакъв мотив.

 

Споделя, че се случвало да се бият за клиент, на който се носи славата на великодушен плащач. Често слагали и приспивателно в питието на работеща приятелка. Всяка от тях била вербувана от Държавна сигурност. Поради тази причина след измененията на множеството соц бръмчалки бил даден късмет да развият личен бизнес. Те на собствен ред не си губили времето и отворили клек шопове, фризьорски салони, квартални ресторантчета, дребни хотелчета за отдих… Някои пък съумели да съградят истински бизнес империи, даже въртели банки.

Инфо: Уикенд 

Тагове: труженички жрици на любовта ДС вербуване народна милиция
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР