Наричана Баба или леля Ванга, Пророчицата Ванга, Петричката врачка и

...
Наричана Баба или леля Ванга, Пророчицата Ванга, Петричката врачка и
Коментари Харесай

Какво казва Ванга за извънземните?

Наричана Баба или вуйна Ванга, Пророчицата Ванга, Петричката гадателка и други, същинското име на по този начин обичаната от народа българска пророчица е Вангелия Пандева Гущерова. Родена е на 3.10.1911 година в Струмица, тогава част от Османската империя и умира на 84-годишна възраст на 11.08.96 година в град София.

С името на Баба Ванга са свързани куп истории и хипотетични нейни предсказания за бъдещето на света. Трудно би могло да се каже кои са правилни и кои не, тъй като писмени сведения за множеството от тях няма.

Сигурно е обаче, че Ванга освен че е вярвала в съществуването на извънземни , само че е била и уверена, че точно те са я насочили към личната ѝ заложба и са ѝ помогнали да я развие.

В началото на 2023 година гръцката медия Greekreporter разгласява материал, в който написа, че Ванга е предсказала идването на НЛО през тази година. Дали това в реалност е по този начин, няма по какъв начин да се потвърди, само че е реалност появяването на тайнствените балони над Канада и Съединени американски щати.

Македонската медия Вечер приписва на Ванга предсказанието, че през 2023 година орбитата на Земята ще се промени и че през 2130 година благодарение на извънземните ние, хората, ще се научим да живеем под водата.

А ето и някои мисли на самата Ванга, свързани с извънземните и ролята в живота ѝ, които са оповестени в родния ни уебсайт Ванга - българската пророчица.

- „ Виждам ги от към една година време. Те са транспарантни. Изглеждат по този начин, както човек вижда облика си, отразен във вода. Облечени са в облекла като брони, които блестят като люспи на риба. Като че ли сред тях има и дами. Косите им наподобяват на водорасли и са меки като пачи пух, обкръжават главите им като ореол – от време на време откъм гърба имат нещо като крила. Много постоянно, като се прибирам в дома си в Петрич, ги намирам насядали в стаите. „ Говоря ” с тях. Понякога отдалече, още преди да стигна дворната врата, слушам мудни и протяжни звуци, нещо като мелодия, сякаш хор пее псалми. Казват ми, че идват от земята Вамфим, или най-малко аз го слушам по този начин, и че тя е трета от Земята. Не ми споделят третата от кое място, а и аз не мога да ги схвана. Не ми споделят и с каква цел идват тук. Понякога един от тях ме хваща за ръката и ме води на тяхната земя. Тръгвам. Ходя по земя, „ осеяна със звезди ”. Като че ли тъпча върху тях. Тези, които ме водят, се придвижват доста бързо, със скок. Отиват и се връщат. На тяхната земя всичко е доста, доста красиво, има прелестна природа, просто не може да се опише… Но не знам за какво на никое място не виждам къщи. “

- „ Тези същества или пришълци, не знам по какъв начин да ги нарека, са доста строги. Когато приказват, гласовете им кънтят като ехтене. Понякога на ушите ми поставят нещо като слушалки. Там, при тях, на тяхната земя, всичко е доста проведено и се работи доста. Тези същества ми споделят, че аз съм най-пряката им връзка със Земята. Те поддържат връзка с единици хора от нашата планета. Те ни управляват. “

- Друга мисъл на Ванга, отдадена на извънземните , за която се счита, че е достоверна, гласи „ На сите планети от нашата Вселена има рационален живот. И на Марс, и на Сатурн – на сите. Дезинформират ни, оти сме на най-ниското равнище на развиване. Страх ги е да не ги стъпкаме заради незнанието си. Ние, на Земята, сме трето равнище. На най-високо равнище са съществата от Църната планета. От Платоновата планета. Они са седмо равнище. Да не ти приказвам за другите дека са стигнали. У безпредела. От 26-то равнище имаш право на прек контакт със Създателя. А от 33-то равнище можеш, в случай че искаш, да се слееш с Него. Така Създателят, колкото по-старее, толкоз по-млад става. “

За край още веднъж ще използваме думите на българската пророчица „ На Земята са съществували доста по-стари цивилизации от нашата, а в Космоса съществува редом с нашия и доста по-развит разсъдък. Човешката цивилизация е на нивото на „ детската възраст “ на разсъдъка “, написа " ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР