Наредбата на Община Пловдив, която е за подпомагане на спортните

...
Наредбата на Община Пловдив, която е за подпомагане на спортните
Коментари Харесай

Променят наредбата за спорта в Пловдив, Иван Запрянов събира предложения клубовете

Наредбата на Община Пловдив, която е за подкрепяне на спортните действия и потребление на обектите ще бъде изменена в околните месеци. Шефът на отдел „ Младежки действия и спорт “ в Община Пловдив Иван Запрянов още през цялото време си сложи това като приоритет, като към този момент работи за реализацията на това заричане.
Прочетете още
„ Когато встъпих в служба започнах да работя по новата разпоредба. За мен всичко би трябвало да се прави със спортните клубове, защото тази нормативна уредба е за тяхното по-добро действие. За страдание видях, че е липсвала връзка сред Община Пловдив и спортните организации, като това ще го поправяме. В началото на месеца пуснах искане към всички спортни клубове на територията на Общината, какви са техните оферти на смяна в нормативната база ”, съобщи Запрянов. Той изясни, че срокът за банкет на оферти е до 31 март, като по-късно ще бъдат събрани и оценени.

„ До този миг имаме доста положителни оферти. След като ги проучваме, ще създадем открита полемика с клубовете, с цел да могат текстовете в наредбата да се уточняват и да са най-хубавите за всички, без значение от кой спорт са ”, съобщи началникът на отдела.

Очакванията са до лятото планът да бъде подготвен и да се качи на уеб страницата на Община Пловдив за разискване.

„ Процесът ще е отворен до самия край – желаеме най-хубавото за спорта и клубовете, за това ще се вслушаме  във всички ”, сподели Запрянов.

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР