Наред с езотеричната литература, на която е запален фен, блондинката

...
Наред с езотеричната литература, на която е запален фен, блондинката
Коментари Харесай

Венета Райкова с имоти и пари от Косьо Самоковеца

Наред с езотеричната литература, на която е разпален почитател, русокоската от Попово попаднала на томче за убитите престъпни босове в България. По-късно Венета отчела този факт като знак от ориста, попадайки на откъс, от който научила, че Косьо Самоковеца е бил отдаден в силата на мисълта и от книгите на духовните водачи се е научил да я употребява по най-ефективния метод.

Самоковеца споделя, че благодарени на загадка, която ползва в живота си, за няколко години е сбъднал всички свои фантазии. Купил си апартамент 300 квадрата на пъпа на София, на стените на който висели картини от Майстора и Златю Бояджиев, построил хотела си в Боровец, подкарал и джип Мерцедес. Сдобил се с жилище и три бутика в Лондон. Друг е въпросът, че всичко това сее случило с противозаконни действия, написа „ Ретро “.

Изненадана от разкритията му, Венета си купила настолната книга на Косьо „ Най-великият търговец на света “ от Ог Мандино. Извадила 10 фрази и си ги повтаряла всеки ден. С тайните на Самоковеца и наученото от книгата, Райкова спечелила 75 000 лв. от „ Сделка или не “, по същия метод се сдобила и с жилището си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР