Наред с еуфорията в Барселона от спечелването на шампионската титла

...
Наред с еуфорията в Барселона от спечелването на шампионската титла
Коментари Харесай

Привържениците на Барселона отказват да плащат повече за сезонни карти

Наред с еуфорията в Барселона от спечелването на шампионската купа от клуба признаха и за един сериозен проблем. Президентът Жоан Лапорта разкри, че продажбата на абонаментни карти за идващия сезон върви по-слабо от предстоящото. Като причина за това се акцентират по-високите цени, поради което каталунците обмислят да ги понижат.

От лятото Барса се мести на олимпийския стадион в града - “Монтжуик ”, тъй като “Спотифай Камп Ноу ” ще бъде реновиран. Оказва се обаче, че много почитателите не са склонни да заплащат повече за сезонните карти на “Монтжуик ”. Място зад вратите коства 723 евро, в региона на корнерите цената е 905 евро, а за хубавите седалки в централните браншове клубът желае по 1738 евро.

“Заявките за сезонните билети вървят едва. Независимо че преди три седмици одобрихме нарастване на цените, в този момент обмисляме смяна ”, призна Лапорта.
 Лапорта: За Меси сме подготвени да се борим с всички - даже със Саудитска Арабия Лапорта: За Меси сме подготвени да се борим с всички - даже със Саудитска Арабия
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР