Наранената жена е способна на всичко, особено ако е щерка

...
Наранената жена е способна на всичко, особено ако е щерка
Коментари Харесай

Унизи го пред целия свят! Лолита Османова публично за Гришо: Грешка и предател!

Наранената жена е способна на всичко, изключително в случай че е дъщеря на олигарх. Руски освен това... Затова наш Гришо би трябвало да е удовлетворен и признателен, че Лолита Османова се задоволи единствено с това, което направи, с цел да му натрие носа. Вербално. Защото можеше и да е физически...

Знаем, че хасковлията, който имаше сериозна връзка с Лолита, освен я заряза жестоко, само че и зад тила й е имал паралелна буйна спекулация с актуалната си към този момент другарка Мадалина Ганя. Румънката, която е известна с това, че от дълго време е любовница на богати мъже, не може да се мери с класата на Османова, само че... Гришо си е мъж. И като мъж си губи и дребното ум по всяка по-разюздана гърла.

Самата Мадалина изквича преди седмици, че с Гришо са имали връзка от година, с което очевидно целеше да нарани още повече Лолита. Ами, обикновено - въпреки всичко Лолита е богата дъщеря и не й се постанова да се въргаля в непознати легла за пари, за разлика от Ганя.

Рускинята обаче въобще не си губи времето с румънката, а насочи иронията си към Гришо като разгласи пред целия свят, че той е изменник и неточност.

" Да, всички вършим неточности с мъжете, попадаме на изменник, на несъответствуващ, на човек, който в никакъв случай не е бил за нас, само че е значимо да не гледаме на всички мъже по този начин. Това, че един ще се окаже отпадък, не значи, че идващият, няма да е бисер ", съобщи Лолита Османова.

Тагове: Гришо Лолита Османова Григор Димитров Мадалина Ганя олигарх
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР