Напусналият Левски Роман Прохазка бе изпратен официално от ръководството и

...
Напусналият Левски Роман Прохазка бе изпратен официално от ръководството и
Коментари Харесай

Прохазка: Любовта на феновете е най-важна

Напусналият Левски Роман Прохазка бе изпратен публично от управлението и почитателите. Словакът получи плакет от някогашните си шефове, след което гостува е Централния фенклуб на "сините ".

"Много е особено е това нещо. Когато пристигнах в този момент, доста се разчувствах. Приятно е, такова нещо не съм преживявал до момента и по тази причина е доста особено за мен. Не чаках нищо, изумен съм какъв брой хора пристигнаха да ме изпратят. Невероятно е и съм горделив от това. Казват, че не ставаш левскар, а се раждаш подобен. При мен стана противоположното. Давах обич на Левски и я одобрявах от почитателите. Всеки мач, всяка победа ми остават като спомен. Спечелих любовта на почитателите, което от време на време е повече от купа или купа.

Трудно ми е, че напущам Левски. Когато си бях в Словакия, ми мина, само че откакто се прибрах през вчерашния ден, още веднъж ми е тежко. Това обаче ми е решението и няма да скърбя. Истина е, че послушах главата си. Левски ми предложи контракт, само че взех друго решение. Няма да кажа нищо неприятно за Левски. Благодарен съм на клуба за всичко. Може би единствено аз усещах, че не ме желаят задоволително.

Щом нищо не сме спечелили за тези 5 години, значи нещо куца. Не съм индивидът, който да търси аргументите в това. Уважавам всички треньори, които са ме упражнявали. С българите се разбирах повече - Антонио Вутов, Васил Панайотов, Иван Горанов,… ", разяснява Прохазка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР