Напусналата доста безславно новото издание на Фермата“ стара героиня от

...
Напусналата доста безславно новото издание на Фермата“ стара героиня от
Коментари Харесай

Схеми във Фермата? Хепи Ванче взе на мушка Иван и Андрей

Напусналата много безславно новото издание на „ Фермата “ остаряла героиня от аграрното риалити Хепи Ванче насочи много съществени обвинявания към продуцентите Иван и Андрей. Според нея в този сезон на предаването тя е била нарочена да е показана като недоволна ревла. Това обаче не е действителността, а облик, който е закрепен от екипа на „ Фермата “.

Хепи Ванче гостува на „ Преди обед “ по bTV дружно с певицата Лилия и пред Сашо Кадиев съобщи, че ужасно доста неща от случилото се в стопанството са били изрязани.

Ваня Илиева в действителност била посочила и щастливата си страна, която илюстрира и прякора ѝ.

Веселите ѝ моменти обаче не били показани, а единствено споровете, тъгата и сълзите.

Отпадналата ексшампионка изясни също, че Иван, Андрей и екипът им са изиграли голяма роля за най-странния миг от присъединяване ѝ във „ Фермата “, а точно – промяната на тимовете. Всъщност Хепи Ванче не била дефинитивно решила на мине от Старите герои при Новите очаквания, само че го загатнала. От продукцията незабавно се намесили, с цел да не се откаже от тази концепция. Така промяната на тима на процедура се трансформирало в нещо, от което Ванчето не може с цел да се отметне.

Лилия също призна, че нейния плач и отрицателните страсти също са участвали в предаването повече, в сравнение с приятните моменти. Тя срещнала другар, който ѝ споделил, че два пъти си бил пуснал да гледа „ Фермата “, и двата пъти първото, което виждал, било бесарабската българка да плаче. Певицата, която натъжи всички с напускането на „ Фермата “, в действителност въобще не е плакала толкоз, колкото е показано в предаването, написа Vihrogon.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР